E-Commerce Xpo te Kortrijk

Social Lemon ECommerceXpo

Vorige week namen we deel aan E-Commerce Xpo in Xpo Kortrijk.  Onze eerste deelname en we kunnen nu al spreken van een succes.  Veel nieuwe en interessante mensen leren kennen. Maar wat ons vooral opviel is dat de nood aan online aanwezigheid heel groot is. 

Dat verklaart ook het grote aantal bezoekers en standhouders. Vorig jaar waren dit er 90, tijdens deze 2de editie van de beurs is dit aantal verhoogd naar 145. Een succes, zowel voor de organisatie als voor de bezoekers zelf.  

De beurs op zich was ook heel goed georganiseerd. Iedereen kreeg zo goed als evenveel ruime en de catering was ruimschoot voldoende. Ja,  drank, broodjes en zelfs taart was gratis te verkrijgen.  En lekker dat die was.  :-)

taart ecommerce Xpo

Ben je zelf ook naar E-Commerce Xpo geweest?  Laat dan ook eens weten hoe jij de beurs ervaren hebt. 

Gevonden wat je zocht? Hebben we elkaar ontmoet?  Ik hoor het graag.  

En verder, ben je op zoek naar online begeleiding? Iemand die voor jou de conversatie online kan voeren? Neem dan  zeker contact met me op. Ik help je graag verder. 

Groetjes Isabelle