Switchen tussen uw Facebookbedrijfspagina en persoonlijke pagina lukt niet meer.

Facebook heeft voor paginabeheerders terug een belangrijke wijziging doorgevoerd. Misschien heb je het al gemerkt? Je kunt nog altijd via het pijltje bovenaan rechts naar uw bedrijfspagina gaan maar bovenaan veranderd niets. Waar voorheen de naam van uw bedrijfspagina verscheen blijft uw persoonlijk profiel ongewijzigd. Je kunt Facebook niet meer gebruiken als uw bedrijfspagina. 

Voor wie het gewoon was om altijd in de bedrijfspagina te werken zal dit een grote aanpassing zijn. Want, waar vind je nu de startpagina van uw fanpage? En hoe kun je nu een pagina leuk vinden in naam van uw bedrijfspagina?

Ik leg het je hieronder uit:

Navigatie Facebook bedrijfspagina:

Bovenaan blijft alles ongewijzigd. De navigatie van uw bedrijfspagina gebeurt nu volledig in de onderste navigatiebalk. Daar verschijnen ook de meldingen en privé berichten. 

Navitatie
 
Navigatie Facebook
 

Waar vind je de startpagina van uw Facebook bedrijfspagina?

Deze kun je terugvinden aan de linkerkant van uw pagina bij 'Pagina overzicht weergeven'. 

 

Hoe kun je als onder uw Facebookbedrijfspagina andere pagina's leuk vinden?

Klik je verder op het paginaoverzicht van de andere pagina's dan krijg je alle berichten van de pagina's die je volgt en via de groene button kunt je ook nieuwe pagina's gaan leuk vinden. 

navigatie Facebook
 

Je kunt ook nog via een andere weg andere pagina's leuk vinden in naam van uw bedrijfspagina. Daarvoor ga je naar de desbetreffende pagina zelf en klik je op de 3 bolletjes rechts. In het keuzemenu dat volgt selecteer je 'Vind dit leuk als je pagina'.

 

Hoe kun je een bericht leuk vinden in naam van uw bedrijfspagina? 

Dit kan heel gemakkelijk via uw eigen persoonlijke startpagina. Rechtsonderaan kun je via de kleine profielafbeelding switchen tussen uw eigen pagina of je bedrijfspagina. Je klikt gewoon verder op uw profielfoto en selecteert de pagina waarmee je wil liken. 

Navigatie facebook
 

Delen gaat eigenlijk precies hetzelfde. Je klikt op delen in het bericht en dan kies je bovenaan op welke pagina je het bericht wil plaatsen en in naam van wie je het wil plaatsen. 

Navigatie
 

Mocht je uw bedrijfspagina niet meer terugvinden via het pijltje bovenaan dan kun je er via uw eigen startpagina nog altijd naar navigeren via 'PAGINA's'. Pagina's vind je aan de linkerkant van uw startpagina. 

 

Neem zeker contact op mocht je toch nog problemen ondervinden. Ik help je graag verder!


KMO’s hebben meestal de vraag hoe ze het best starten met online conversatie en sociale media. Door te investeren in kennis ben je al op de goeie weg om de kracht van dit fantastische medium te gebruiken en de naamsbekendheid van je bedrijf te verhogen. Neem contact op als je hierover graag meer informatie wil.