Nieuw op Twitter: #Stickers

Sinds kort heeft Twitter er weer een nieuwe functie bij. Je kan namelijk gebruik gaan maken van verschillende stickers om je foto's op te fleuren. Je kan de stickers gebruiken om te laten zien hoe je je voelt, wat je aan het doen bent, enzovoort. Je kan verder in één foto meerdere stickers gebruiken, grootte aanpassen, kortom: een spetterende nieuwe functie staat op jou te wachten om uitgeprobeerd te worden. 

Hoe gaat het nu precies in zijn werk?

1. Neem/upload een leuke foto.

2. Kies jouw favoriete stickers.

Schermafbeelding 2016-06-29 om 11.49.17.png

3. Plaats de sticker op de plaats die jij wenst.

4. Plaats de afbeelding in een tweet. Met andere woorden: voeg nog tekst toe boven je foto!

Visuele hashtag

Nadat de foto getweet is, kan het hele web deze terugvinden door de nieuwe visuele hashtag. Ook dit is een nieuwe insteek van Twitter die best wel interessant is. Als je op de foto klikt kom je op een geheel vernieuwde timeline waarop je kan zien hoe anderen hun stickers gebruiken.

Verschil met Snapchat

Waarschijnlijk doen deze nieuwe features je denken aan Snapchat, wat ook terecht is. Bij Snapchat kan je namelijk ook emoticons en dergelijk toevoegen op een afbeelding, maar uiteraard is er 1 groot verschil: Bij Snapchat zijn de afbeeldingen/foto's maar enkele seconden zichtbaar, bij Twitter zolang als jij dat wenst!


KMO’s hebben vaak de vraag hoe ze het best starten met online conversatie en sociale media. Door te investeren in kennis ben je al op de goeie weg om de kracht van dit fantastische medium te gebruiken en de naamsbekendheid van je bedrijf te verhogen. Neem contact op als wij jou kunnen verder helpen.